Det befinner si inte inte svar att verkligen beror de marke som hon testar de. Vissa karlar gor…

Det befinner si inte inte svar att verkligen beror de marke som hon testar de. Vissa karlar gor…

andock de flesta faller blott in ino fallan. Genast ar det icke de tester du tillats ino plugge med nago skrivdo sam pergament, det skulle finnas for forsiktig. Nix icke det har ar testet saso berattar om n befinner si pojkvan eller ick. Oavsett ifall hon borde satsa ekonomisk en it sin tidrymd sam handlingskraft ino dig.

De typer bruten tester hon anvander villig de ar tankt att mildra henne att kalkylera ut vilken ganska utav person ni befinner sig samt vilken art bruten kompanjo du skulle finnas till. [Las Forsta varje tjejs skitprov och hurda man skickar de dar alla]

Sjalv kanner till att det har kan avst aldrad, men lat oss mota det, n testa kvinns du befinner sig hagad fran aven. Skumt nar ni tanker pa det odl, eller hurda? Andock nar vi slar allting ne, sa befinner sig det underbe det ar.

Det utspelar forsavit att finna den ultimata kompisern

Hon vill finna saken dar basta partnern, odla hon lagger dej via nagra tester darfor att betrakta mot att du befinner sig baksida av underben hon vill tillverka. Forsavitt icke, befinner sig hon villi kommande. Skada underbe befinner sig testen? Fint sporja. Underbe sasom befinner si annu forbattrin ar att jag age svaren. Det befinner si dags att kanna till sanningen.

1 Det ar n ej. Frams och huvudsak begripe n att dessa tester ej befinner sig specifika forut dej saso indivi. Tank pa det nar n behover fa din automobi kontrollerad. Mekaniker kontrollerar va automobil, oavsett logotyp eller ar. Detsamma innefatta stav kvinn. Ehur n kan informera stav dem en fenomen, kommer de att handla e rutintest for att betrakta mo att du befinner si vad du anser att du ar. [Las saken da mentala checklistan kvinn Egyptiska kvinnlig anvander for att utvardera karla som de datumar]

2 Varje gumma har en ovrig forsok. Detta befinner sig saken, skad det finns generiska tester sasom dom flesta kvinnor anvander pa karla. Realitet befinner sig att var dam letar efter nagot ovrigt i ett kar. Darfor, medan ett kvinna kan fokusera villi en foremal, fokuserar en annan pa nagot ovrigt. Forut somliga kvinns ar manners enormt viktiga, samtidigt pro andra do granskar din gyckelspel kapacitet. [Las 10 precis duktig kvaliteter i nago gosse saso samtliga flickor beundrar]

3 n provas hela tiden. Sjalv ar lag att redogora sta detta, skada for vi fortsatter, bor n veta att oavsett vad n for jamnan prova. Forsavit hon ser dig saso en potentiell kompanjo, sta sig hon e seende orga pa allt ni gor, tittar baksida av underben hon gillar, hur sa hon ej digga, samt om ni kan besta en riktig kompanjo for henne.

4 Hon kommer att idka dig. Detta befinner sig i sig e grandios granskning. Hon driver avta granser med dej darfor at beskada hurda fjarran hon kan knalla, ytterligar se ocks din gensva. Hon vill kunn hurdan du argumenterar, va du astadkomme nar ni befinner si patryckt, sam hurda vidstrackt kan hon ta sig fram tills du satter din fossin ne. [Las underben nago kis behover gora nar nago donna lira besvarligt att erhall]

5 Du mote hennes kompisar. Det ha befinner si nagon bruten do storsta testen. Om hon introducerar dig till tryt kompisa, befinner sig det den sista acceptansen i hennes leva. Hennes vanner befinner si dom sasom amna handla testningen stav henne medans hon satter sig i retur sam klockar.

De fragar de fragor, retar de samt pekar villi dej for att betrakta hurdan ni reagerar. Forsavitt do gillar dej befinner si n in. Om icke, stalls n for ytterligare tester for att besegr det.

6 Hon kollar pa var ditt seende organ vandrar. Ifall n checkar ut servitrisen framfor henne, n misslyckades testet big time. N trodde ick att hon markte? Tro p pa ja, nar du borjar ga av stapeln mota, marker hon all ring prylar, i synnerhe det ha.

Hon kollar pa ditt kroppssprak fore andra kvinnor samt vem ni kollar pa. Villi sa fason ser hon om du befinner sig trofast eller icke. Skad forsavitt ni synnerligen gillade henne, skulle dina ogon vara gallande henne, eller hurda? [Las hursa tittar man villig andra kvinn?]

Hon prova dej om framtiden

7 Hon fragar dig forsavit det forflutna. Nagon fran do klara indikator sasom hon testar dig befinner si nar hon tala i dina forra romanser. Detta beror inte villig att hon ar super intresserad fran att veta forsavit dina tidigare relationer. I sjalva verket bryr sig hon ick sann, skad vad hon vill kunn ar hur dom allihopa slutade. Varfor drog din ex dej? Varfor dumpade n henne? Hurda ni pratar om dina forr relationer visar mycket villi dig som manniska och hurdan ni tanker villi dom folk n en passag alskade.

8 Dina fason. Kanske betalar hon pro etta dagen alternativ hjalper henne att ror sig kappan verkar f retro, skad dessa ring prylar visar nagon bamse del av din karaktar. Det betyder inte att du antaga att hon inte kan klada villi sin ytterjack allena, skad du visar hennes hansyn. Fordel, om hon kampar for att fa armen i halet, jada, det befinner si evig trivsam att innehav e som stoder dig. [Las 16 forsta datum rad forut killar att fullkomligt blanda henne]

9 Hon fragar dej om dina blivande destinationsort. Att prata om destinationsort sam forhoppningar kan jobba ostlikt, skada de ar fragan forsavitt ett sarskild skal. Hon vill kunna vilken format fran senare n ser stav de allena, sam darborta n antar att n kommer att befinna ifall fem alternativt tio ar.

Befinner sig det har faktiskt angelaget omedelbart? na. Men ifall det slutar saso e seriost karleksforbindelse vill hon vara medveten om baksida av underben hon tillat sig in i.

10 tvungen banka baver hundar. Duktig hinna, forresten.Men serios, om hon inneha ett katta alternativt nago vovve, anvander hon de dar darfor at prova dig. Forsavit hennes manniskans basta van eller bondkatt ej gillar de, lyssnar hon gallande de dar darfor att kreatur aldrig ljuger. Do ager icke en dold dagordnin, skada du gor det. Sa, ett ovrig grandiost prova befinner si huruvida hennes husdjur accepterar dej. Om dom barkar alternativ groper villig dig befinner si det icke e gott marke. [Las hurs tusenariga valjer att tillverka palsbarn istallet]

11 ifall hon testar de, gillar hon dig. Forsavitt hon ej befinner si hugad sparar hon inte sin tidrymd. Hurs skulle hon? Hon titta de ej ino sin senar. Skad forsavitt hon borjar forsoka dej ser hon om du matcha in ino hennes oljud. Det befinner sig e smaskigt indikation forsavit ni marker att dessa tester anvands villig de, alltsammans du behover skapa befinner sig att racka de dar.

Omedelbar nar ni kanner indikator sasom hon testar dej, ar du slutgiltig ett kli fore dom andra killarna. De befinner sig fullkomligt forlorade med hurda dating-scenen minsann funkar.